Folia
PVC stretch

(do żywności)


Folia o wysokiej rozciągliwości i przejrzystości, dzięki swoim właściwościom „oddychającym” utrzymuje długo świeżość i przedłuża okres przechowywania produktów w nią owiniętych. Zapobiega przenikaniu zapachów z zewnątrz, utrzymuje naturalny smak i aromat oraz zabezpiecza produkt przed wyschnięciem.

Typy folii:

  • do pakowania ręcznego,
  • do pakowania na automatach pakujących.

Folie PVC rozciągliwe mają zastosowanie do pakowania:

  • warzyw i owoców,
  • mięsa, drobiu, wędlin i ryb,
  • grzybów, pieczarek i kiełków,
  • ciast i pieczywa,
  • kanapek,
  • pizzy

Folie PVC stretch

(do żywności)


Folia o wysokiej rozciągliwości i przejrzystości, dzięki swoim właściwościom „oddychającym” utrzymuje długo świeżość i przedłuża okres przechowywania produktów w nią owiniętych. Zapobiega przenikaniu zapachów z zewnątrz, utrzymuje naturalny smak i aromat oraz zabezpiecza produkt przed wyschnięciem.

Typy folii:

  • do pakowania ręcznego,
  • do pakowania na automatach pakujących.

Folie PVC rozciągliwe mają zastosowanie do pakowania:

  • warzyw i owoców,
  • mięsa, drobiu, wędlin i ryb,
  • grzybów, pieczarek i kiełków,
  • ciast i pieczywa,
  • kanapek,
  • pizzy