Pady

(wkładki absorpcyjne)


Wkładki absoprcyjne stanowią idealne rozwiązanie do pakowania produktów w modyfikowanej atmosferze np. owoców morza, drobiu, mięsa czerwonego czy owoców. Technologia mikroperforacji uniemożliwia wydostawanie się płynów z zapakowanych produktów do wnętrza tacki, co pozwala w najlepszy sposób wyeksponować towar.

W ofercie Food Pack dostępne są również absorbery w formie rolek o różnych kolorach (na indywidualne zamówienie).

Wszystkie nasze wyroby produkowane są zgodnie z obowiązującymi regulacjami europejskimi, które dotyczą materiałów do bezpośredniego kontaktu z żywnością.

Pady

(wkładki absorpcyjne)


Wkładki absoprcyjne stanowią idealne rozwiązanie do pakowania produktów w modyfikowanej atmosferze np. owoców morza, drobiu, mięsa czerwonego czy owoców. Technologia mikroperforacji uniemożliwia wydostawanie się płynów z zapakowanych produktów do wnętrza tacki, co pozwala w najlepszy sposób wyeksponować towar.

W ofercie Food Pack dostępne są również absorbery w formie rolek o różnych kolorach (na indywidualne zamówienie).

Wszystkie nasze wyroby produkowane są zgodnie z obowiązującymi regulacjami europejskimi, które dotyczą materiałów do bezpośredniego kontaktu z żywnością.