Aluminiowe
tacki zgrzewalne
metody: MAP, CAP, SKIN
ALUMINIOWE tacki zgrzewalne przeznaczone są do pakowania świeżej i przetworzonej żywności, poprzez jej hermetyczne zamknięcie górnymi foliami zgrzewalnymi (metody: MAP, CAP, SKIN) lub pakowanie w folie termokurczliwe. Oferujemy je w szerokiej gamie wymiarowej, różnych kształtach i budowie.
Produkty zapakowane w tacki smoothwalls nadają się do mrożenia (do -40°C), ogrzewania w mikrofalówkach i piecach konwekcyjnych, pieczenia w piekarnikach (do 350°C), jak również grillowania.
Aluminiowe tacki gładkościenne przeznaczone są do pakowania pasztetów, pieczeni, świeżegomięsa czerwonego, drobiu, ryb, owoców morza, dziczyzny, warzyw jak również dań gotowych, świeżych i mrożonych oraz lasagne – makaronów.
Aluminiowe tacki zgrzewalne
metody: MAP, CAP, SKIN
ALUMINIOWE tacki zgrzewalne przeznaczone są do pakowania świeżej i przetworzonej żywności, poprzez jej hermetyczne zamknięcie górnymi foliami zgrzewalnymi (metody: MAP, CAP, SKIN) lub pakowanie w folie termokurczliwe. Oferujemy je w szerokiej gamie wymiarowej, różnych kształtach i budowie.
Produkty zapakowane w tacki smoothwalls nadają się do mrożenia (do -40°C), ogrzewania w mikrofalówkach i piecach konwekcyjnych, pieczenia w piekarnikach (do 350°C), jak również grillowania.
Aluminiowe tacki gładkościenne przeznaczone są do pakowania pasztetów, pieczeni, świeżegomięsa czerwonego, drobiu, ryb, owoców morza, dziczyzny, warzyw jak również dań gotowych, świeżych i mrożonych oraz lasagne – makaronów.